Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Στόχοι της ακαδημίας



Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Σκοπός μας είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος, η δημιουργία αθλητικής ταυτότητας, συμπεριφοράς  και ανάπτυξη ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Δίνουμε  στους νέους την ευκαιρία να παίξουν να αθληθούν να διασκεδάσουν.Να αποκτήσουν πνεύμα κοινωνικότητας,  συνεργασίας, συντροφικότητας, ανταγωνισμού και αυτοποιθαρχίας, να αναπτύξουν το αίσθημα της υπευθυνότητας, να μάθουν να αγωνίζονται σε ομαδικό επίπεδο και να υπόκεινται σε κανόνες τους οποίους θα σέβονται και θα εφαρμόζουν. Να διαμορφώσουν ένα σύστημα αξιών,  αγάπης και  σεβασμού προς το συνάνθρωπό τους. Να αναπτύξουν τις φυσικές και τεχνικές τους αρετές. 
Όλα αυτά μέσα από αναγκαίες συνθήκες οργάνωσης και λειτουργίας για σταθερή ανάπτυξη του παιδιού που θα τους καθιστά ικανούς να καταφέρουν τα πάντα.
Μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας κι επιτυχίας μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι για την προσφορά μας στα παιδιά και στο ποδόσφαιρο.
 
Ξέρουμε όμως, πως για να υπάρχει διάρκεια κι αποτελέσματα, πρέπει η προσπάθεια να συνεχίζεται με ακόμη πιο έντονο ρυθμό και διάθεση.
Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε.
 
Με τιμή
 
Ο Πρόεδρος
 
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αναγνώστες